Stakeholder

Training Samenwerken in maritieme projecten (stakeholdermanagement I)

Training 25 juni 2024

Deze training richt zich op de vaardigheden, methoden en technieken die nodig zijn om de voortgang van het werk efficiënt te regisseren. Je krijgt handvatten om samenwerking efficiënt te organiseren, inzicht in het proces van afspreken & aanspreken en je leert technieken om productief informatie uit te wisselen en besluitvaardig te opereren. Meld je aan

Marjolein Greve

Organisator

Marjolein Greve Adviseur Trainingen +31 (0)6 30 15 02 41

Voor wie?

De training is bestemd voor projectleiders, opdrachtgevers en toeleveranciers, die betrokken zijn bij grootschalige projecten en die weten dat het succes van dergelijke projecten schuilt in de kwaliteit van de samenwerking met álle stakeholders. De modules zijn ook geschikt voor al diegenen die in de praktijk te vaak last hebben van afschuiftactieken, omslachtige procedures en een eilandcultuur.

Kosten (excl BTW)
  • Leden NMT: € 1.020,-
  • Niet-leden: € 1.265,-
Trainingsdata en locatie

25 juni van 09.00 – 17.00 uur, kantoor NMT of een andere locatie in de regio Rotterdam. Het individuele gesprek wordt in  overleg ingepland.

Wat ga je leren?

De training bestaat uit een online individuele voorbereiding (video met inleiding en 2 voorbereidingsopdrachten), een 1-daagse training en een natraject waarin een persoonlijk actieplan wordt uitgewerkt door 1-op-1 online nabespreking met de docent. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Organisatorisch Stakeholdermanagement: effectief en efficiënt overleg voeren
  • Strategisch Stakeholdermanagement: medewerking organiseren en omgaan met weerstand
  • Cruciale Gesprekken in een project
  • Online meetings & face-2-face overleg
  • Reageren op defensieve routines, eindeloze discussies & lastige types
Subsidie

Als jouw bedrijf onder de CAO Metalelektro of CAO Metaalbewerking valt heb je mogelijk recht op een tegemoetkoming in de trainingskosten vanuit een van de O&O-fondsen:

Meer weten of benieuwd naar de In-company mogelijkheden?

Neem dan contact op met Marjolein Greve of Louise de Jong, Adviseurs Trainingen op het NMT kantoor via T 088 44 51 000 of academy@maritimetechnology.nl

Overtuigd? Meld je dan aan

Gerelateerde evenementen