Istanbul Europort

Europort Istanbul

10 juni 2024

Over 5 maanden opent Europort Istanbul van 23 tot en met 25 oktober 2024 de deuren voor de zesde editie van deze beurs. Jij bent daar toch ook bij? Je leest hier de laatste ontwikkelingen.

Al 200 exposanten bevestigd

Op dit moment hebben al 200 exposanten bevestigd op Europort Istanbul te zijn. Er zal dus ontzettend veel te zien en te ontdekken zijn. Ben je benieuwd welke exposanten allemaal al hebben bevestigd? Je kunt de lijst hier vinden. 

Gezamenlijk galadiner

Eén dag voordat de beurs begint, vinden de Shipping route Istanbul conferentie en het galadiner daarvan plaats. Er is een samenwerking tussen Europort Istanbul en de conferentie. Op deze manier kunnen deelnemers van ieder van de prestigieuze maritieme evenementen ook het andere evenement ervaren. De scheepseigenaren die meedoen aan Shipping Route worden uitgenodigd voor de openingsdag van de beurs. Andersom zijn exposanten van de beurs welkom bij het galadiner in het Divan Hotel Kürüçesme. Zo is er sprake van een hele maritieme week die wordt afgetrapt met een mooi diner. Ook leuk: op deze manier is er voor de deelnemers een extra mogelijkheid om te netwerken en kennis met elkaar te maken.

NMT organiseert NL Paviljoen  

NMT organiseert het NL Paviljoen op Europort Istanbul. Aan dit NL Paviljoen kunnen zowel leden als niet-leden deelnemen. Door deel te nemen aan het NL Paviljoen profiteer je van de succesformule zoals je gewend bent. Je ontvangt:

•    Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam;
•    Standinventaris, elektra en verlichting;
•    Gezamenlijke centrale lounge met catering (inclusief lunch);
•    NL netwerkreceptie;
•    Aanbod NMT reis- en transportarrangement;
•    Gezamenlijke PR;
•    Ondersteuning vanuit NMT.

Wil je meer weten over NL Paviljoen op Europort Istanbul of je aanmelden? Klik dan hier. Je vindt hier onder andere welke andere bedrijven ook meedoen aan dit NL Paviljoen. Als je je vragen liever persoonlijk stelt of de mogelijkheden wilt bespreken, kun je contact opnemen met Joëlla Lucas via T: +31(0)884451024 of E: lucas@maritimetechnology.nl

 

Tip: Ontvang tot €2.500 subsidie voor internationale activiteiten!

Er is een subsidieregeling voor internationaal zakendoen. Mogelijk kom jij hier ook voor in aanmerking! Het gaat om de SIB Subsidie Collectieve Activiteit. Met deze regeling kun je (gedeeltelijke) financiering krijgen voor verschillende activiteiten bij internationaal zakendoen. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500,-. Je vindt hier meer informatie over deze subsidieregeling.