Whatsapp Image 2024 07 03 At 20.24.20

Zomerbarbecue Young NMT

10 juli 2024

Vorige week organiseerde Young NMT hun zomerbarbecue. Ruim vijftig young professionals uit de Nederlandse Maritieme Technologische sector kwamen samen bij AEGIR-Marine. Hier begon de middag met enthousiaste rondleidingen door het pand in Wijk bij Duurstede. Er was alle ruimte voor vragen en die ruimte werd ook goed gebruikt.

Na de rondleidingen was het tijd voor de zomerbarbecue. Er was nog even hoop dat er toch buiten gegeten kon worden, maar vlak voordat het buffet geopend werd vielen toch de eerste druppels. AEGIR-Marine had hier al op geanticipeerd en de tafels werden met hulp van iedereen snel naar binnen verplaatst.

Tijdens het eten waren er veel nieuwe ontmoetingen, maar ook gesprekken met oude bekenden. Gedurende het jaar organiseert Young NMT verschillende kennis- en netwerkevenementen. Het is leuk om te zien dat het doel: het verbinden van de jongere generatie professionals, behaald wordt. Iedereen die 35 jaar of jonger is, is welkom bij Young NMT. Registratie hiervoor is gratis en kan via de website van NMT.

Of je al lid bent van Young NMT of nog niet, donderdag 19 september is een belangrijke datum! Op die dag wordt het eerste jubileum gevierd. Schrijf de datum vast in je agenda en registreer je bij Young NMT als je dat nog niet gedaan hebt, zo blijf je op de hoogte!