Monaco Yacht Show

Monaco Yacht Show 2023

Beurs 27 - 30 september 2023

Van 27 t/m 30 september vindt het prestigieuze Monaco Yacht Show plaats. Een absolute must voor private owners, brokers en klanten die op zoek zijn naar een unieke ervaring in de wereld van superjachten. Meld je aan

Sinds 1991 zet de Monaco Yacht Show zich in voor het promoten van de superjachtbouw en ook dit jaar worden weer veel superjachten tentoongesteld in Port Hercule. Bovendien wordt een indrukwekkende vloot van 120 superjachten en megajachten onthuld die op de markt verkrijgbaar zijn, inclusief de 2023 lanceringen.

NMT is aanwezig met een collectief Holland Yachting Pavilion.  Een prachtige plek om relaties en klanten te ontvangen. Kosten voor deelname zijn € 7.500,-. Dit is incl. twee standhouderspassen en hospitality. 

Schrijf je snel in, er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar.

Subsidie voor mkb’ers; Support International Business (SIB) - Collectieve Activiteit

Mogelijk komt jouw bedrijf in aanmerking voor de SIB Subsidie Collectieve Activiteit. Met deze regeling kun je verschillende activiteiten bij het internationaal zakendoen (deels) financieren. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500,-.Klik hier voor meer informatie.